We houden u veilig in cyber security keten!

De holistische benadering van Cyber Security Awareness waar u op kunt bouwen.

Bouw een sterke beveiligingscultuur op en stel uw werknemers in staat om de eerste verdedigingslinie te worden.Het is niet de vraag OF maar WANNEER u gehackt wordt!

Bent u goed voorbereid?

Het is niet de vraag OF maar WANNEER u gehackt wordt!

Cybercriminaliteit is pro geworden. Meer dan ooit zijn uw niet getrainde medewerkers de zwakke schakel in uw cyber beveiliging. Ze moeten worden getraind en vervolgens scherp blijven, waarbij ze de veiligheid top of mind houden.

 

Intergrid werkt samen met 's werelds grootste geïntegreerde Security Awareness Training en Simulated Phishing platform met tienduizenden actieve enterprise accounts. Je hebt eindelijk een platform om de urgente IT-beveiligingsproblemen van social engineering, spear-phishing en ransomware-aanvallen beter te beheren en tegelijkertijd te blijven voldoen aan branchevoorschriften zoals PCI, HIPAA, SOX, FFIEC en GLBA.

Ontdek waar uw gebruikers zich bevinden in zowel beveiligingskennis als beveiligingscultuur terwijl u uw beveiligingsbewustzijnsprogramma start met Intergrid Assessments.

 

U hebt nu de mogelijkheid om een op vaardigheden gebaseerde beoordeling en een beveiligingscultuurenquête naar uw gebruikers te sturen. Beide beoordelingen zijn sterk gebaseerd op assessmentwetenschap en stellen u in staat om de beveiligingskennis en -vaardigheid van uw gebruikers en de algehele beveiligingscultuurpositie van uw organisatie in de loop van de tijd te meten.

 

Vergelijk de beveiligingsbewustzijnsscores van uw organisatie met andere bedrijven in uw branche met de SAPA-benchmarkfunctie (Security Awareness Proficiency Assessment). U krijgt realtime statistieken die u uit de eerste hand laten zien hoe uw organisatie zich opstapelt op de zevenbeveiligingskennisgebieden van uw basisbeoordeling en die de voortdurende verbetering van de vaardigheidsscores van uw organisatie bewaken.

Medewerkers de belangrijkste waarde voor uw organisatie

Zijn uw medewerkers uitgerust om een inbreuk op de beveiliging te voorkomen? Zo niet, dan loopt uw organisatie mogelijk risico. Security awareness is een essentieel onderdeel van de training van medewerkers.

 

Bewustwordingscampagnes moeten interessant genoeg zijn om de aandacht van mensen te trekken en kort genoeg zodat ze de boodschap onthouden, een beetje zoals een marketingcampagne. We werken samen met onze klanten over de hele wereld om hen te voorzien van relevante, hoogwaardige en boeiende video's over het bewustzijn van werknemers.

 

In onze video's streven we ernaar om de gebruiker bewust te maken van het probleem, hoe het te verhelpen en waarom ze dat zouden willen doen. Alle video's hebben een voice-over, waardoor vertalingen in verschillende talen eenvoudig zijn.

Waarom zijn niet getrainde medewerkers het grootste risico?

 1. De technische kant is vrijwel opgelost met een groot aantal leveranciers die zich richten op desoftware- en hardware kant van cybersecurity.

 2. Het uitbuiten van menselijke kwetsbaarheden is de snelste manier om systemen te hacken.

 3. De veiligheidscultuur is moeilijk vast te stellen en te handhaven.

 4. Medewerkers denken dat beveiliging iemands verantwoordelijkheid is

 5. (IT) Medewerkers weten niet beter - ze zijn zich niet bewust van de beveiliging.

Security Awerness Training

 • Old school Security Awareness Training voldoet niet meer. Tegenwoordig worden uw werknemers vaak blootgesteld aan geavanceerde phishing- en ransomware-aanvallen.
   
 • Baseline Testing
  We bieden baseline-testen om het Phish-gevoelige percentage van uw gebruikers te beoordelen via een gratis gesimuleerde phishing-aanval. Train uw gebruikers.

   

Geïnteresseerd? Of heeft u nog vragen? Schroom niet en neem contact op voor een geheel vrijblijvende oriëntatie gesprek.


info@intergrid.nl of +31 6 533 220 40.

Simulatie Workshop

 • Door de toenemende digitalisering neemt de hoeveelheid data en informatie in de automatisering keten sterk toe. Procesdata, bedrijfsdata, onderhoudsgegevens en remote support zorgen voor een betere betrouwbaarheid, hogere beschikbaarheid en efficiëntere werkprocessen binnen uw organisatie.

 • Cyber security is hierbij cruciaal voor uw bedrijfsvoering en voor uw continuïteit en de bedreigingen zijn nog nooit zo hoog geweest. Na onze Masterclass Cyber Security Simulatie weet u welke gevaren en impact een cyber security incident kan hebben op uw organisatie en hoe u dit risico kunt beheersen door het opstellen van een cyber security disasterplan.

Security Audit

 • Nog nooit was de dreiging van cybercrime zo groot als nu. Maar hoe groot is die dreiging concreet voor uw organisatie? Met een security audit krijgt u inzicht in de situatie. Een cybersecurity specialist kijkt met een brede, objectieve blik en kennis naar de organisatie vanuit het Mens, Proces, Techniek en externe Partnerschap perspectief.
   
 • Een security audit is een veiligheidsevaluatie die de beveiliging van uw ICT systemen in kaart brengt. Een cyber security risk assessment is onderdeel van de cyber security audit. Securesens biedt dit als onafhankelijke dienstaan. In plaats van dit over te laten aan uw huidige ICT-leverancier, is hetverstandiger om juist nu Securesens als onafhankelijke partij in te schakelen.

Cyber Disaster Recovery Plan

 • Een Cyber Disaster Recovery Plan (CDRP) is een gedocumenteerde, gestructureerde aanpak die beschrijft hoe een organisatie snel het werk kan hervatten na een ongepland incident. Een CDRP is een essentieel onderdeel van een bedrijfscontinuïteitsplan (BCP). Het wordt toegepast op de aspecten van een organisatie die afhankelijk zijn van een functionerende IT-infrastructuur. Een CDRP is bedoeld om een organisatie te helpen gegevensverlies op te lossen en systeemfunctionaliteit te herstellen, zodat deze kan presteren in de nasleep van een Cyber Incident, zelfs als deze op een minimaal niveau werkt.

 

Samen voor een veilige werkomgeving!

 

Contact formulier

Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
E-mailadres
Onderwerp
Opmerking

Bescherm uw kroonjuwelen, uzelf, uw medewerkers en uw business van cyber dreigingen.