"Het enige constante is de verandering"

Vanuit dat perspectief hebben wij ons georganiseerd

Maximale wendbaarheid & flexibiliteit

Onze aanpak

“Het enige constante is verandering”.

Vanuit dat perspectief hebben wij ons georganiseerd. Wenbaarheid, flexibel en snel acteren op de veranderende wereld en klantvraagstukken.

Om wendbaar te kunnen zijn en snel in te kunnen spelen op klantvraagstukken hebben wij ons als volgt georganiseerd; -


Associate partners
& Integrid professionals

Een vaste kern van Intergrid Associate partners en Intergrid Professionals die gelieerd zijn aan Intergrid en waar we samen intensief mee samen werken. De Associate partners en Professionals dragen een substantiële bijdrage aan het succes van Intergrid en succesvolle opdrachten van onze klanten.

Zelfstandige professionals

Een grote flexibele schil van zelfstandige professionals die jaren kennis en ervaring opgebouwd hebben in een of meerdere specifieke onderdeel (en). Intergrid alsmede onze klanten hebben continue toegang tot hun kennis en expertise.


Service provider

Daarnaast hebben wij een selectie gemaakt van diverse service providers die het beste zijn in hun marktsegment. Dit betekent niet dat we vast zitten aan deze providers, integendeel elke vraag c.q. uitdaging heeft zijn kenmerken en op basis daarvan zorgen wij voor de juiste combinatie en fit.

Kracht van Intergrid is het bundelen en samensmeden van kennis en ervaring en zorgdragen dat alle ingrediënten aanwezig zijn voor succes.

Op basis van klantvragen (uitdagingen) selecteren wij alleen maar de beste bedrijven en zelfstandige professionals om de klus samen mee op te pakken en met succes te klaren.

Dit alles gebeurt onder regie en verantwoordelijkheid van Intergrid. Intergrid neemt de verantwoordelijkheid en ontzorgt de klant.


Haydar Zohre
Oprichter & Managing Director
Intergrid B.V.