Intergrid Team van Professionals
Geweldige zaken worden nooit door één persoon gedaan.

Ze worden gedaan door een team van professionele mensen.

Steve Jobs.
Associate Partners

Intergrid gelooft in samenwerking en het bundelen van krachten. Door kennis en ervaring te bundelen, kennis en ervaring te delen binnen Intergrid maar ook en juist met onze klanten geloven wij heilig dat we het verschil kunnen maken. In die hoedanigheid heeft Intergrid een Associate Partner programma ontwikkeld waarmee zowel de partners alsmede onze klanten de vruchten hiervan kunnen plukken.

"Samen en met elkaar kunnen wij het verschil maken"
Onze partners zijn beschikbaar en staan klaar om u te helpen

Haydar Zohre
Managing Director

Lokman Yuksel


Associate Partner
Lokman.Yuksel@Intergrid.nl

Lokman heeft meer dan 10 jaar ervaring in de energiewereld met name in de energietechniek en management.  Zijn kracht en passie zit voornamelijk in emissie vrije energietechnologieën en duurzame oplossingen.

Dankzij zijn professionele internationale ervaring in project- / bedrijfsvoering en sales management, leidde hij operationele projecten en was hij betrokken bij strategische managementbeslissingen om de commerciële doelstellingen te behalen en heeft bijgedragen aan de uitbreiding van het bedrijf.

De afgelopen acht jaar heeft hij diverse rollen vervuld in de eMobility branche en heeft hij grote verantwoordelijkheden om de laadinfrastructuur succesvol te bouwen en te exploiteren.

In zijn projecten gebruikt Lokman klassieke en agile methoden en voegt deze twee methoden samen om te slagen en de projectdoelstellingen te behalen.

Daarnaast heeft Lokman uitzonderlijke en moderne leiderschapsvaardigheden om zijn team te stimuleren met moderne managementmethoden om uitstekende resultaten te behalen.

Dien Ramnandanlall


Associate Partner
Dien.ram@intergrid.nl
Dien is een general manager pur sang. Na enkele diverse studies is hij gevormd door de grote variatie in werkvelden, opdrachten en adviestrajecten. Hij heeft zich bewezen in onder andere techniek, legal, commercie, finance, marketing, portfolio-/programma- en projectmanagement in zeer uiteenlopende business projecten en diverse managementfuncties.

Het is deze diversiteit die kenmerkend is voor Dien: breed georiënteerd, overstijgende visie, tactvol, analytisch sterk, natuurlijk leider, maakt associaties en legt verbanden die steevast strategische meerwaarde biedt op directieniveau. Dien heeft een passie voor het oplossen van complexe problemen, is creatief in de oplossingen, is in staat de moeilijke en uitdagende vragen te stellen aan directies en biedt de rust en vertrouwen die noodzakelijk is voor de opbouw en het behoud van zakenrelaties.

Hans van Egmond


Associate Partner
hans.van.egmond@intergrid.nl

Hans wordt gekenmerkt door een combinatie van ruime managementervaring en inhoudelijke kennis op gebied van Informatie Technologie. Met deze kennis en ervaring is hij uitstekend in staat om richting te geven aan IT organisaties en de verdere ontwikkeling van de IT-voorziening vorm te geven. Daarbij is Hans meerdere keren verantwoordelijk geweest voor het (her)inrichten en stroomlijnen van IT organisaties. De afgelopen jaren heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan met innovatie en business development. In een ideale opdracht voor Hans komen ambitieuze managementvraagstukken, inhoudelijk interessante uitdagingen en een team met gemotiveerde mensen samen.

Peter Branbergen


Associate Partner
Peter.branbergen@intergrid.nl

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik al snel beland in de IT, Technologie & Telecomsector. Ook internationaal ben ik al vroeg actief geweest en heb ik me ingezet op commerciaal, management en organisatiemanagement niveau. Ik heb me mogen inzetten voor grote multinationals zoals Hewlett Packard, Unisys, SCC, Emerson en Xerox waar ik veelal een management rol heb mogen vervullen of diverse projecten heb mogen leiden op het gebied van marketing, commercie en technologische uitdagingen. Ook heb ik ruime ervaring mogen opdoen met directe verkoop en professionele verkoopkanalen en programma's. Een deel van mijn carrière heb ik als zelfstandig ondernemer doorgebracht en ben dat voor een deel nog steeds, hetzij als aandeelhouder of als oprichter van een nieuw initiatief cq bedrijf. Iets ontwikkelen van niets is en blijft een fantastische uitdaging. Als extern adviseur ben ik ook vele jaren actief geweest en heb vele mooie projecten en initiatieven mogen begeleiden of tot een goed resultaat weten te leiden. Inmiddels ruim 30 jaar werkervaring en een ruim netwerk van professionals en deskundigen op het vakgebied IT & Technologie.

Kenmerken en eigenschappen: Daadkracht & doorzetter, resultaatgerich,  mens- en team georiënteer,  conceptueel sterk met pragmatische aanpak, creatief en positief ingesteld.

Jeffrey de Grijs


Associate Partner
j effrey.de.grijs@intergrid.nl

Jeffrey heeft ruime ervaring in verschillende rollen als consultant, project- en lijnmanager, business development en sales. Hij voegt waarde toe op het snijvlak van business, innovatie en technologie in onderwerpen als E-Business, communicatie, nieuwe media, IoT en digitalisering. Hij signaleert vroegtijdig digitale ontwikkelingen en vertaalt deze naar strategie, doelen en business. Start, versnelt en verbetert initiatieven.

Jeffrey wordt gezien als een ondernemende, pragmatische, hulpvaardige, enthousiaste en betrouwbare persoon met een 'inspire to action' en hands-on mentaliteit. Hij maakt makkelijk contact met mensen en materie en stelt vertrouwen, transparantie en persoonlijke interactie voorop.