Intergrid service integrator voor complexe en kritische infrastructuren.

Intergrid is een onafhankelijke service integrator die actief is op de raakvlakken van IT, OT, IoT, Security en Business vraagstukken. De kracht van Intergrid zit in de onafhankelijkheid, expertise en in de professionaliteit.

Intergrid heeft een pakket aan services en diensten ontwikkeld c.q. samengesteld, zie diensten voor meer informatie.


Energie transitie

Security

Audit

Programma en Project Management

Consultancy

Digitale Transformatie

Interim

Detachering


Met Service Integration van Intergrid zijn bedrijven in staat zich te concentreren op hun bedrijfsresultaat zonder zich te hoeven bekommeren om de uitdagingen van IT-diensten.
Dankzij onze coherente totaalaanpak kunnen ondernemingen de effectiviteit en efficiëntie van hun IT-diensten vergroten door overzichtelijke integratie van de diensten die aangeboden worden door Intergrid

IT-oplossingen die passen bij uw bedrijfsstrategie. Vandaag de dag proberen bedrijven de effectiviteit van hun IT-diensten te verbeteren door samenwerking met geavanceerde leveranciers, gebruik van de nieuwste tools en technologieën en implementatie van nieuw IT-beleid. Maar de echte uitdaging is het implementeren van een strategie die ervoor zorgt dat deze uiteenlopende factoren samen bijdragen aan het bedrijfsresultaat van de onderneming.