Intergrid consultancy

InterGrid Consultancy

Om uw bedrijfsdoelen te bereiken heeft u ervaring en een vooruitziende blik nodig. Het is belangrijk dat u de juiste beslissingen neemt om uw bedrijf met vertrouwen de toekomst in te nemen.

Het doel van onze IT & ICT consultancy diensten is helder; wij willen ervoor zorgen dat klanten door middel van onze dienstverlening maximale waarde halen uit hun ICT en Business. Wij doen dit door uitgebreid advies te geven aan klanten hoe hun ICT in combinatie met de business het beste kan bijdragen aan het behalen van hun operationele-, en strategische doelstellingen. ICT heeft immers altijd meerdere doelstellingen. Het moet medewerkers ondersteunen in hun werk en het moet voor klanten makkelijker worden om zaken met je te doen. Het moet processen efficiënter maken en last but not least: ICT moet zo wendbaar, flexibel en schaalbaar zijn dat het zich kan aanpassen aan iedere organisatieverandering. Hier staan wij voor en dit willen wij samen met onze klanten bereiken.
Dit betekent nogal wat. Het is bovendien best lastig om al deze aspecten hand in hand te laten gaan. Intergrid kijkt daarom altijd vanuit de integrale bedrijfsvoering naar ICT. We geven aan hoe verschillende thema’s met elkaar samenhangen, waar verbetermogelijkheden liggen en welke verbeteringen de grootste toegevoegde waarde leveren.
De afgelopen jaren is er een enorme vraag ontstaan naar IT & ICT consultancy dienstverlening. Zo bevatte de totale technologische consultancybranche een wereldwijde marktomvang van meer dan $ 48 miljard. Technologie neemt een steeds centralere positie in binnen ons dagelijks leven en ook op de werkvloer kunnen we niet meer om deze technologische ontwikkelingen heen. Zaak dus om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de kansen die in de afgelopen jaren zijn ontstaan!
IT & ICT consultancy uitgevoerd door ware specialisten
Na jaren ervaring kunnen we stellen dat Intergrid inmiddels specialist is in IT & ICT consultancy. Of klanten nou op zoek zijn naar een partij die kan voorzien in een uitgebreid IT advies of naar een partij die ervoor zorgt dat de ICT binnen het bedrijf zo efficiënt mogelijk wordt ingezet; Intergrid beheerst beide aspecten. Combineer deze kennis met een mensgerichte- en persoonlijke aanpak en een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het beschermen van de waardevolle systemen en data van klanten en je hebt de kern van Intergrid samengevat.
De werkwijze van Intergrid
Onze architecten bewaken de samenhang. De ICT consultants en technisch specialisten zorgen voor de juiste inrichting en het beheer. Daarnaast hebben we processpecialisten in huis die bekijken of bepaalde werkzaamheden efficiënter kunnen worden uitgevoerd en hoe ICT daarbij kan ondersteunen. Daardoor kunnen we u doelgericht voorzien van ICT advies op verschillende expertises.