Intergrid Security

Een integrale en holistische aanpak verzekert u van de beste grip op uw informatiebeveiliging.

Daarom brengen wij technologie, mensen en processen samen in een innovatieve totaaldienst InterSecurity

INTERGRID SECURITY

AN INTEGRAL AND HOLISTIC APPROACH ENSURES YOU HAVE THE BEST POSSIBLE GRIP ON YOUR INFORMATION SECURITY.

THAT'S WHY WE BRING TECHNOLOGY, PEOPLE AND PROCESSES TOGETHER IN AN INNOVATIVE TOTAL SERVICE INTERSECURITY

Onze oplossingen

Cyberbedreigingen lijken soms moeilijk beheersbaar. Intergrid biedt verschillende oplossingen, die u goed kunnen beschermen tegen die bedreigingen. Wij richten ons in het bijzonder op het deel dat te maken heeft met de bescherming van data en intelligentie van uw organisatie. Om in kaart te kunnen brengen wat de risico’s zijn, bieden we 3 verschillende analyses: een Risico Nulmeting, On Site Risico Analyse en de Online Risico Analyse. Zelf meer inzicht krijgen in cyberrisico’s en de verschillende strategieën om die het hoofd te bieden, wij helpen u hierbij.


Risico Nulmeting

Na het uitvoeren van de Risico Nulmeting van Intergrid heeft u direct zicht op de huidige stand van zaken. GDPR/AVG en ISO Normeringen (27001-2) vragen om een periodieke controle van uw cyberrisico’s. Hiervoor moet u minimaal 1 x per jaar een meting uit laten voeren. Intergrid kan u hierbij helpen met de Risico Nulmeting.

Voor deze nulmetingen komen wij on-site de test uitvoeren. Voor grotere organisaties kan het ook een penetratie test zijn. Daarbij laten wij niet alleen een overzichtelijke en bruikbare rapportage achter, maar verschaffen we tevens informatie en advies over nuttige stappen om de beveiliging te verbeteren. Desgewenst en bij vooerkeur kunnen wij u ook helpen bij doorvoeren van de verbeteringen.

Direct inzicht in de huidige stand van zaken omtrent uw cybersecurity? Neem dan nu contact met ons op om de Risico Nulmeting van Intergrid te doen.


On Site Risico analyse

Indien uw organisatie groter is dan 50 medewerkers of bijvoorbeeld in het geval van meerdere vestigingen adviseren we vaak geen online – , maar een on site cyberrisico analyse. Deze analyse brengt voor u de risico’s van uw netwerk in kaart. Het grote verschil is dat met deze analyse niet alleen inzicht in de cyberrisico’s wordt gegeven, maar ook direct een vertaalslag wordt gemaakt naar aanval scenario’s, netwerk risico’s en businessrapportage door een specialist van Intergrid.

Onze ervaring is dat veel risico’s scans niet overzichtelijk of bruikbaar zijn voor organisaties. De Onsite Risico Analyse maakt de risico’s overzichtelijk. Niet uitsluitend vanuit technisch oogpunt, maar ook voor wat betreft bedrijfsrisico’s, datalekken en informatie over hoe met de laatste stand van zaken van buitenaf op uw organisatie impact kan worden gerealiseerd. Middels deze analyse houdt u uw veranderende organisatie onder controle en daarmee heeft u een geautomatiseerd systeem dat processen aangaande risico beheersing voor ISO 27001-2 en voor AVG/GDPR voor u in kaart brengt. Neem direct het contact om uw on site cyberrisico analyse te starten!


Online Risico analyse

Met deze online netwerk scan van uw netwerk vanuit ons NSOC support center ontvangt u direct een bruikbare rapportage waarmee uw risico’s in een oogopslag duidelijk zijn. Voor organisaties van ongeveer 5 t/m 250 man is het van belang om snel een scan te kunnen laten uitvoeren om de gezondheid van uw netwerk inzichtelijk te krijgen. De Online Risico Analyse is een service die eenvoudig kan worden geactiveerd, waarbij er geautomatiseerd overzichtelijke en bruikbare informatie wordt gepresenteerd. Middels periodieke rapportages worden zo uw risico’s in een oogopslag duidelijk zodat u hiernaar kan gaan handelen.

BETAALBARE RISICO ANALYSE VOOR HET MKB
Voor de MKB heeft intergrid een op maat gemaakte betaalbare en effectieve security scan, analyse en advies ontwikkeld. Neem contact op voor meer informatie.Bescherm persoonlijke informatie. De opgeslagen identiteit kan uw eigen identiteit zijn. Cybercriminelen richten zich op persoonlijke informatie om toegang te krijgen tot accounts, social engineering-aanvallen uit te voeren of zelfs om identiteiten te stelen. Bescherm elk stukje persoonlijke informatie, inclusief die van uw collega's, klanten en zelfs die van uzelf.

pENETRATIE TEST

Uw organisatie bezit waardevolle data; data die niet in de openbaarheid mogen komen of door hackers mogen worden gestolen. Met een penetratietest van Intergrid zet u de eerste stap naar het beheersbaar maken van uw beveiligingsrisico’s. Tijdens de test identificeren we kwetsbaarheden en benutten we deze, zodat we uw organisatie kunnen vertellen over de ernst van de risico’s en hoe deze verholpen kunnen worden.

edr

Endpoint Detection & Response waarbij niet alleen bekende virussen worden geblokt, maar ook de onbekende en allernieuwste, ransomware en spionagesoftware (de non-malwares die antivirussystemen niet kunnen herkennen).

SAFE DATA

Safedata zorgt voor een volledig beveiligde backup. Snel en betrouwbaar herstel van apps, systemen en data op ieder apparaat, na ieder incident. Voorzien van next-gen bescherming tegen onder andere malware en ransomware.

Inside Threat Management

Voorkom dat gevoelige data ongeautoriseerd uw organisatie verlaat. Met Insight Threat Management & Data Leakage Prevention stelt u zelf vast onder welke voorwaarden data mag worden verwerkt. Een groot probleem heel praktisch opgelost.

MONITORING

Houd maximaal inzicht in en controle op het netwerk en alle applicaties. Belastingen van intern netwerk en servers kunnen zo beter worden ingeregeld, zodat over- of onderbelastingen en mindere performance verleden tijd zijn.

Deep scan

Attack Surface-gebaseerde beveiliging en risicomanagement.
Intergrid stelt CISO's in staat om hun steeds veranderende aanvalsoppervlakte voortdurend te visualiseren en te verdedigen. Bescherm uw bedrijf, merk, mensen en gegevens proactief.

Uitdagingen

Intergrid begrijpt uw uitdagingen. Als enige onafhankelijke specialist in Nederland bieden we een innovatieve totaaldienst. Dit noemen wij InterSecurity. Een complete aanpak die naadloos aansluit op wat u zelf doet, weet en kunt. Onze mensen beheersen samen alle specialistische kennis en kunde die nodig is om een adequate beveiliging te realiseren. Met die expertise als bouwstenen stellen we precies de ondersteuning samen die uw organisatie nodig heeft. Deze brengen we onder in een service-overeenkomst op maat. Kies voor één betrouwbare strategische partner, in plaats van verschillende leveranciers voor deeloplossingen. Kies InterGrid voor samenhang in uw security.

Meerwaarde

Bij ons kunt u terecht voor een perfecte Pentest, een sterke SIEM oplossing of een intelligente ISO 27001 implementatie. Maar natuurlijk zijn er wel meer leveranciers die dat soort diensten leveren. Wat ons onderscheidt is dat u uw complete beveiliging aan ons kunt overlaten. In een serviceovereenkomst op maat voor een vast bedrag per maand. Dat garandeert u een optimale samenhang tussen de maatregelen, een betere aansturing en minder risico’s. We rekenen u daarom graag voor dat onze aanpak uw belangen beter beschermt en dat tegen lagere kosten. Intergrid is een service integrator voor organisaties met complexe en kritische infrastructuren. Intergrid werkt alleen met best off bread producten. De klant staat centraal en producten en leveranciers zijn een middel voor uw oplossingen.

Security diensten

Security Testing Service
Vulnerability & Penetration Testing
Security Code Review
Application Code Review
Security Maturity
Security Awareness
Security Architecture
Inter Security Response Team
Incident Readiness
24x7 Managed Security Services