Omdat traditioneel security management niet houdbaar is!


Intergrid Security

Een integrale en holistische aanpak verzekert u van de beste grip op uw informatiebeveiliging

Daarom brengen wij technologie, mensen en processen samen in een innovatieve totaaldienst InterSecurity

5 biljoen cyber dreigen per maand!!

Wist je dat er 5 biljoen unieke cyber dreigingen per maand zijn? Hierdoor is er een sterk groeiend aantal security oplossingen te beheren echter is de capaciteit van de gemiddelde ICT Manager of IT ondersteuner 10 meldingen per dag. Dit vraagt om proactief monitoren van problemen en het beveiligen van de gegevens van je bedrijf. Daarnaast bescherming tegen geavanceerde bedreigingen maar wel met een eenvoudig identiteits en toegangs management zodat je voorzorgsmaatregelen niet ten koste gaan van de productiviteit van je medewerkers.

Onze cyber security oplossingenDagelijks heeft de wereld te maken met cyber aanvallen. Of het nu de overheid, semi overheid gezondheidssector of een bedrijf is in de private sector. Het is niet de vraag of maar wanneer! Cyber bedreigingen lijken soms moeilijk beheersbaar. Intergrid biedt verschillende oplossingen voor de gehele cyber security keten, die u goed kunnen beschermen tegen die bedreigingen. Daarom richten wij ons op de gehele cyber security keten van uw organisatie. Wij geloven in het feit dat uw gehele keten veilig moet zijn om uw business continuïteit te waarborgen. Vanuit dat perspectief doen wij altijd een cyber security nulmeting om in kaart te brengen wat de risico’s zijn. Na aanleiding van de uitkomsten van de nulmeting komen wij met een advies.

Zelf meer inzicht krijgen in cyberrisico’s en de verschillende strategieën om die het hoofd te bieden, wij helpen u hierbij. Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.


PENETRATIE TEST

Het enig constante is de verandering, ook aan uw netwerk en infrastructuur. Vandaag ben je veilig en door een paar kleinde veranderingen aan het netwerk, infrastructuur, website kan dat zomaar veranderen. Daarom adviseren wij onze klanten om minimaal 1 x per maand een externe pentest uit te voeren c.q. laten uitvoeren.

Hoe kwetsbaar is de IT-infrastructuur van uw organisatie? Door flinke toenames in het aantal hacks is dit een vraag die steeds relevanter wordt. Afhankelijk van de doelstelling en de hacker kan de schade snel oplopen. De organisatie kan zelfs compleet stil komen te liggen met financiële- en imagoschade als gevolg.
Met een penetratietest, vaak ook pentest genoemd, probeert een ethical hacker van Intergrid digitale kwetsbaarheden te vinden om binnen te komen. Aan de hand van deze uitkomsten stellen we een rapport op met concrete handvatten om jouw cyber security te verbeteren en dus de kans op een hack te verkleinen.
Vraag geheel vrijblijvend naar meer informatie.


end pont detection & Response

Latops en desktops uw endpoint of uw startpunt in de cyber security keten! Deze onderdelen beveiligen is net zo belangrijk als uw centrale netwerk.
De beste totale oplossing voor voor uw laptop & desktop
Endpoint Detection & Response waarbij niet alleen bekende virussen worden geblokt, maar ook de onbekende en allernieuwste, ransomware en spionagesoftware (de non-malwares die antivirussystemen niet kunnen herkennen).

Vraag geheel vrijblijvend naar een 30 dagen proefversie.


VMDR

Vulnerbility Management Detection response

Je kunt niet beveiligen wat je niet kunt zien of niet weet.
Door middel van onze state of the art VMDR systeem Identificeren wij automatisch alle bekende en onbekende assets op uw (wereldwijde) hybride-IT-on prem, eindpunten, clouds, containers, mobiel, OT en IoT voor een complete, gecategoriseerde inventaris, verrijkt met details zoals informatie over de levenscyclus van de leverancier en nog veel meer. Omdat zichtbaarheid fundamenteel is voor uw cyber veiligheid.


80% van de mobile devices (smartphone & tablets) zijn niet beveiligt

Terwijl smartphones tegenwoordig niet meer onderdoen aan een laptop of desktop en terwijl die veelal wel beveiligt zijn. De mobiele devices niet beveiligen vraagt om problemen en niet of maar wanneer het fout gaat!

In het besef dat de meeste mobiele apparaten volledig onbeschermd zijn, blijven hackers nieuwe middelen vinden om ze te compromitteren. Naarmate het mobiele aanvalsoppervlak blijft groeien en evolueren, groeit ook de detectie van Zimperium op het apparaat, dat door machines wordt aangeleerd. Met behulp van z9 detecteert zIPS bedreigingen in de hele kill chain: apparaat-, netwerk-, phishing- en app-aanvallen.


Monitoring (IT-IoT-OT)

Houd maximaal inzicht in en controle op het netwerk en alle applicaties. Belastingen van intern netwerk en servers kunnen zo beter worden ingeregeld, zodat over- of onderbelastingen en mindere performance verleden tijd zijn.

Monitoring Center
Het Monitoring Center (IMC) is het kloppende hart van de Intergrid-oplossing; een professionele tool voor effectieve netwerk probleemoplossing, prestatiebewaking en capaciteitsplanning. In plaats van alleen de rood/groene status van de infrastructuur, helpt het gebruikers om de gebruikerservaring te begrijpen en tegelijkertijd de hoeveelheid datageluiden en analytisch werk tot een minimum te beperken.


Risico analyse

Met deze online netwerk scan van uw netwerk vanuit ons NSOC support center ontvangt u direct een bruikbare rapportage waarmee uw risico’s in een oogopslag duidelijk zijn. Voor organisaties van ongeveer 5 t/m 250 man is het van belang om snel een scan te kunnen laten uitvoeren om de gezondheid van uw netwerk inzichtelijk te krijgen. De Online Risico Analyse is een service die eenvoudig kan worden geactiveerd, waarbij er geautomatiseerd overzichtelijke en bruikbare informatie wordt gepresenteerd. Middels periodieke rapportages worden zo uw risico’s in een oogopslag duidelijk zodat u hiernaar kan gaan handelen.

BETAALBARE RISICO ANALYSE VOOR HET MKB
Voor de MKB heeft intergrid een op maat gemaakte betaalbare en effectieve security scan, analyse en advies ontwikkeld. Neem contact op voor meer informatie.Bescherm persoonlijke informatie. De opgeslagen identiteit kan uw eigen identiteit zijn. Cybercriminelen richten zich op persoonlijke informatie om toegang te krijgen tot accounts, social engineering-aanvallen uit te voeren of zelfs om identiteiten te stelen. Bescherm elk stukje persoonlijke informatie, inclusief die van uw collega's, klanten en zelfs die van uzelf.

Uitdagingen

Intergrid begrijpt uw uitdagingen. Als enige onafhankelijke specialist in Nederland bieden we een innovatieve totaaldienst. Dit noemen wij InterSecurity. Een complete aanpak die naadloos aansluit op wat u zelf doet, weet en kunt. Onze mensen beheersen samen alle specialistische kennis en kunde die nodig is om een adequate beveiliging te realiseren. Met die expertise als bouwstenen stellen we precies de ondersteuning samen die uw organisatie nodig heeft. Deze brengen we onder in een service-overeenkomst op maat. Kies voor één betrouwbare strategische partner, in plaats van verschillende leveranciers voor deeloplossingen. Kies InterGrid voor samenhang in uw security.

Meerwaarde

Bij ons kunt u terecht voor een perfecte Pentest, een sterke SIEM oplossing of een intelligente ISO 27001 implementatie. Maar natuurlijk zijn er wel meer leveranciers die dat soort diensten leveren. Wat ons onderscheidt is dat u uw complete beveiliging aan ons kunt overlaten. In een serviceovereenkomst op maat voor een vast bedrag per maand. Dat garandeert u een optimale samenhang tussen de maatregelen, een betere aansturing en minder risico’s. We rekenen u daarom graag voor dat onze aanpak uw belangen beter beschermt en dat tegen lagere kosten. Intergrid is een service integrator voor organisaties met complexe en kritische infrastructuren. Intergrid werkt alleen met best off bread producten. De klant staat centraal en producten en leveranciers zijn een middel voor uw oplossingen.

Security diensten

Security Testing Service
Vulnerability & Penetration Testing
Security Code Review
Application Code Review
Security Maturity
Security Awareness
Security Architecture
Inter Security Response Team
Incident Readiness
24x7 Managed Security Services