Omdat traditioneel security management niet houdbaar is!


Intergrid Security

Een integrale en holistische aanpak verzekert u van de beste grip op uw informatiebeveiliging

Daarom brengen wij technologie, mensen en processen samen in een innovatieve totaaldienst InterSecurity

5 biljoen cyber dreigingen per maand!!

Wist je dat er 5 biljoen unieke cyber dreigingen per maand zijn? Hierdoor is er een sterk groeiend aantal security oplossingen te beheren echter is de capaciteit van de gemiddelde ICT Manager of IT ondersteuner 10 meldingen per dag. Dit vraagt om proactief monitoren van problemen en het beveiligen van de gegevens van je bedrijf. Daarnaast bescherming tegen geavanceerde bedreigingen maar wel met een eenvoudig identiteits en toegangs management zodat je voorzorgsmaatregelen niet ten koste gaan van de productiviteit van je medewerkers.

Dagelijks heeft de wereld te maken met cyber aanvallen. Of het nu de overheid, semi overheid gezondheidssector of een bedrijf is in de private sector. Het is niet de vraag of maar wanneer! Cyber bedreigingen lijken soms moeilijk beheersbaar. Intergrid biedt verschillende oplossingen voor de gehele cyber security keten, die u goed kunnen beschermen tegen die bedreigingen. Daarom richten wij ons op de gehele cyber security keten van uw organisatie. Wij geloven in het feit dat uw gehele keten veilig moet zijn om uw business continuïteit te waarborgen. Vanuit dat perspectief doen wij altijd een cyber security nulmeting om in kaart te brengen wat de risico’s zijn. Na aanleiding van de uitkomsten van de nulmeting komen wij met een advies.

Zelf meer inzicht krijgen in cyberrisico’s en de verschillende strategieën om die het hoofd te bieden, wij helpen u hierbij. Vraag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Security Training & Awareness

Technische beveiliging is van kritisch belang. Uw Cyber weerbaarheid vereist echter ook een goede training en awareness van uw personeel. De meeste hacks beginnen namelijk bij uw personeel; veelal uit onwetendheid, maar is gemakkelijk te ondervangen met frequente en gepaste training.

Intergrid biedt u diverse trainingen voor uw personeel. Naast algemene awareness trainingen kunnen wij specifieke groepen een op maat gesneden training aanbieden.


Ruim 90% van de dreigingen worden intern veroorzaakt!

End Point Detection & Response

Laptops en desktops, uw starting point in de Cyber Security keten! Deze onderdelen beveiligen is net zo cruciaal als de beveiliging van uw centrale netwerk.

Wij bieden de beste totaaloplossing voor uw laptop & desktop: Startpoint Detection & Response waarbij niet alleen de bekende virussen worden herkend, maar ook de onbekende alsmede de allernieuwste ransomware en spionagesoftware.

VMDR

Vulnerbility Management Detection response

Wat je niet weet kun je niet beveiligen! Zorg voor een compleet beeld van alle kwetsbaarheden om zo verrassingen uit te sluiten.

Door middel van onze state of the art VMDR-systeem identificeren wij automatisch alle bekende én onbekende assets op uw (wereldwijde) IT, on prem én in de cloud. Al uw assets worden automatisch gecategoriseerd, gecompleteerd en verrijkt met informatie over de levenscyclus van de leverancier, versie, specs en nog veel meer.

Zichtbaarheid is hét fundament voor uw Cyber Security. Onze oplossing biedt 24x7 zicht op uw volledige netwerk, detecteert kwetsbaarheden en zorgt voor een geautomatiseerde response ter borging van uw continuïteit.


Penetratie Test

De enige constante is verandering, ook met betrekking tot uw netwerk en infrastructuur. Vandaag bent u veilig, maar door een paar kleine veranderingen aan het netwerk, de infrastructuur of de website kan dat zomaar veranderen. Daarom adviseren wij onze klanten om minimaal 1 x per maand een externe pentest uit te (laten) voeren om uw veiligheid te borgen.

Hoe kwetsbaar is de IT-infrastructuur van uw organisatie? Door flinke toenames in het aantal hacks is dit een vraag die steeds relevanter wordt. Afhankelijk van de doelstelling van de hacker kan de schade snel oplopen. De organisatie kan zelfs compleet stil komen te liggen met stevige financiële- en imagoschade tot gevolg.

Met een penetratietest, vaak ook pentest genoemd, probeert een ethical hacker van Intergrid digitale kwetsbaarheden te vinden. Aan de hand van deze uitkomsten stellen we een rapport op met concrete handvatten om uw cyber weerbaarheid te verbeteren en daarmee de gevolgen van een hack(poging) te minimaliseren.


Risico analyse

Met deze online netwerk scan van uw netwerk vanuit ons NSOC support center ontvangt u direct een bruikbare rapportage waarmee uw risico’s in een oogopslag duidelijk zijn. Voor organisaties van ongeveer 5 t/m 250 man is het van belang om snel een scan te kunnen laten uitvoeren om de gezondheid van uw netwerk inzichtelijk te krijgen. De Online Risico Analyse is een service die eenvoudig kan worden geactiveerd, waarbij er geautomatiseerd overzichtelijke en bruikbare informatie wordt gepresenteerd. Middels periodieke rapportages worden zo uw risico’s in een oogopslag duidelijk zodat u hiernaar kan gaan handelen.

BETAALBARE RISICO ANALYSE VOOR HET MKB
Voor de MKB heeft intergrid een op maat gemaakte betaalbare en effectieve security scan, analyse en advies ontwikkeld. Neem contact op voor meer informatie.


Monitoring (IT-IoT-OT)

Houd maximaal inzicht in en controle op het netwerk en alle applicaties. Belastingen van intern netwerk en servers kunnen zo beter worden ingeregeld, zodat over- of onderbelastingen en mindere performance verleden tijd zijn.

Monitoring Center
Het Monitoring Center (IMC) is het kloppende hart van de Intergrid-oplossing; een professionele tool voor effectieve netwerk probleemoplossing, prestatiebewaking en capaciteitsplanning. In plaats van alleen de rood/groene status van de infrastructuur, helpt het gebruikers om de gebruikerservaring te begrijpen en tegelijkertijd de hoeveelheid datageluiden en analytisch werk tot een minimum te beperken.Bescherm persoonlijke informatie. De opgeslagen identiteit kan uw eigen identiteit zijn. Cybercriminelen richten zich op persoonlijke informatie om toegang te krijgen tot accounts, social engineering-aanvallen uit te voeren of zelfs om identiteiten te stelen. Bescherm elk stukje persoonlijke informatie, inclusief die van uw collega's, klanten en zelfs die van uzelf.

Uitdagingen

Intergrid begrijpt uw uitdagingen. Als enige onafhankelijke specialist in Nederland bieden we een innovatieve totaaldienst. Dit noemen wij InterSecurity. Een complete aanpak die naadloos aansluit op wat u zelf doet, weet en kunt. Onze mensen beheersen samen alle specialistische kennis en kunde die nodig is om een adequate beveiliging te realiseren. Met die expertise als bouwstenen stellen we precies de ondersteuning samen die uw organisatie nodig heeft. Deze brengen we onder in een service-overeenkomst op maat. Kies voor één betrouwbare strategische partner, in plaats van verschillende leveranciers voor deeloplossingen. Kies InterGrid voor samenhang in uw security.

Meerwaarde

Bij ons kunt u terecht voor een perfecte Pentest, een sterke SIEM oplossing of een intelligente ISO 27001 implementatie. Maar natuurlijk zijn er wel meer leveranciers die dat soort diensten leveren. Wat ons onderscheidt is dat u uw complete beveiliging aan ons kunt overlaten. In een serviceovereenkomst op maat voor een vast bedrag per maand. Dat garandeert u een optimale samenhang tussen de maatregelen, een betere aansturing en minder risico’s. We rekenen u daarom graag voor dat onze aanpak uw belangen beter beschermt en dat tegen lagere kosten. Intergrid is een service integrator voor organisaties met complexe en kritische infrastructuren. Intergrid werkt alleen met best off bread producten. De klant staat centraal en producten en leveranciers zijn een middel voor uw oplossingen.

Security diensten

Security Testing Service
Vulnerability & Penetration Testing
Security Code Review
Application Code Review
Security Maturity
Security Awareness
Security Architecture
Inter Security Response Team
Incident Readiness
24x7 Managed Security Services