Intergrid Detachering

IT- OT-IOT-Telecom-Security-Business Consultancy-PMO

Detachering
Detachering is een oplossing voor uw organisatie als u op tijdelijke basis één of meerdere specialisten wilt inzetten. Dit kan het geval zijn als medewerkers uit uw reguliere bezetting afwezig zijn door ziekte of verlof. Maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit - zoals tijdens een project of een piekmoment - kan de aanpak van Intergrid als uitkomst bieden.

Detachering vanuit groot netwerk van medewerkers
Intergrid ontzorgt u in uw zoektocht naar (tijdelijke) extra medewerkers. Wij regelen het hele traject van de selectie van kandidaten tot en met een soepele start. Zo kunt u zich blijven focussen op uw dagelijkse business. Door onze jarenlange ervaring hebben wij niet alleen goed opgeleide specialisten in dienst, maar ook een groot en actueel netwerk van specialisten op de arbeidsmarkt.
Toegevoegde waarde Intergrid
Intergrid kiest voor echte specialisten die direct impact kunnen hebben binnen uw organisatie. Hun kennis en kunde zorgt ervoor dat zij moeiteloos kunnen meewerken op het niveau dat u gewend bent. Daarnaast geeft hun positief-kritische blik een extra impuls aan het project of de afdeling waar zij komen te werken. U kunt ervan op aan dat de Intergrid specialisten die wij detacheren professioneel te werk gaan. Zij werken graag op projectbasis en zijn eraan gewend om zich snel aan nieuwe situaties en omgevingen aan te passen. Hun belangrijkste drijfveer is om samen met uw mensen goed werk neer te zetten.
In dienst na een opdracht bespreekbaar
Wij zijn trots op de kwaliteit die onze specialisten leveren. Onze klanten bevestigen dat, bijvoorbeeld in eindgesprekken en reviews. Het komt ook wel eens voor dat één van onze medewerkers bij een klant in dienst gaat nadat het project succesvol is afgerond. Deze vorm van indiensttreding is dan ook bespreekbaar, zodat uw openstaande vacatures nog sneller worden ingevuld.