Intergrid Interim Proffesionals
Mangement - Consultancy - Programma - Project - Security - Business

Helpt u met het invullen van deze posities

De meeste organisaties hebben jaarlijks wel te maken met projecten, krapte of gaten in de personeelsbezetting op strategische posities of de behoefte aan een frisse en professionele kijk van buitenaf op hun bedrijfsprocessen. Dat zijn typisch opdrachten die het best uitgevoerd kunnen worden door een Interim Professional, een ZZP’er bijvoorbeeld. Intergrid denkt met u mee over strategische personeelsplanning, welk profiel kandidaat voor u het meest geschikt is voor de uitvoering van een opdracht en adviseert over tariefstellingen. Op zoek naar een interimmer, wij helpen u graag.

Onze denkwijze
Anders werken, samen groeien, dat is de kern waar het om draait bij Intergrid. Wij zijn Intergrid die verder kijkt dan alleen het bemiddelen tussen talenten en opdrachtgevers. Onze recruitment consultants werken vanuit een intrinsieke motivatie waarbij vrijheid, verantwoordelijkheid en een persoonlijke benadering ervoor zorgen dat zowel wijzelf, als de kandidaat, als de opdrachtgever, in staat zijn om gezamenlijk de beste resultaten te behalen.

Anders werken
Intergrid kiest voor ‘anders werken’. Die werkwijze vind je o.a. terug in onze persoonlijke benadering en de kleine specialistische teams binnen het bedrijf. Onze consultants worden bij InterGrid beloond aan de hand van de resultaten. Zij hebben bij ons de volledige vrijheid om deze resultaten naar eigen inzicht te behalen. Het positieve gevolg: alleen de best passende kandidaten en vacatures.

Samen groeien
Intergrid staat ook voor ‘samen groeien’. Ons ideaal is om onze klanten en kandidaten te helpen groeien. Zo laten we in sommige gevallen onze klanten na afloop zelf bepalen welke beloning zij vinden passen bij onze dienstverlening. Die mogelijkheid bieden wij graag om te laten zien hoeveel belang we hechten aan de kwaliteit van onze dienstverlening en de gezamenlijke groei die we nastreven.

Samen maken wij het verschil!

Samen met onze klanten verbeteren we operationele prestaties door aanpassing van processen, technologie en organisatie. We beginnen altijd met een zorgvuldige analyse. Deze slimme, hoogwaardige oplossingen kenmerken zich door een combinatie van denkkracht en daadkracht. Ja, we stellen samen met onze klant de gewenste strategische richting vast. Daarna vertalen we deze op doortastende wijze dóór naar de bedrijfsprocessen, organisatie en IT. We schakelen moeiteloos van het management naar de werkvloer en zien toe op een gezonde uitvoering van de geformuleerde ambitie.

Onze consultants weten dat alleen diepgaande proceskennis, samen met effectief leiderschap en een begrip van de situatie op de werkvloer leidt tot heldere én realistische oplossingen. Daarnaast koppelen wij kennis van IT aan kennis van de business.