Intergrid Team van Professionals
Geweldige zaken worden nooit door één persoon gedaan.

Ze worden gedaan door een team van professionele mensen.

                                                                                                Steve Jobs.
Associate Partners

Intergrid gelooft in samenwerking en het bundelen van krachten. Door kennis en ervaring te bundelen, kennis en ervaring te delen binnen Intergrid maar ook en juist met onze klanten geloven wij heilig dat we het verschil kunnen maken. In die hoedanigheid heeft Intergrid een Associate Partner programma ontwikkeld waarmee zowel de partners alsmede onze klanten de vruchten hiervan kunnen plukken.

"Samen en met elkaar kunnen wij het verschil maken"
Onze partners zijn beschikbaar en staan klaar om u te helpen

Haydar Zohre
Managing Director

Dien Ramnandanlall


Dien Ramnandanlall
Associate Partner
Dien.ram@intergrid.nl

Dien is een general manager pur sang. Na enkele diverse studies is hij gevormd door de grote variatie in werkvelden, opdrachten en adviestrajecten. Hij heeft zich bewezen in onder andere techniek, legal, commercie, finance, marketing, portfolio-/programma- en projectmanagement in zeer uiteenlopende business projecten en diverse managementfuncties.

Het is deze diversiteit die kenmerkend is voor Dien: breed georiënteerd, overstijgende visie, tactvol, analytisch sterk, natuurlijk leider, maakt associaties en legt verbanden die steevast strategische meerwaarde biedt op directieniveau. Dien heeft een passie voor het oplossen van complexe problemen, is creatief in de oplossingen, is in staat de moeilijke en uitdagende vragen te stellen aan directies en biedt de rust en vertrouwen die noodzakelijk is voor de opbouw en het behoud van zakenrelaties.

Hans van Egmond


Hans van Egmond
Associate Partner
hans.van.egmond@intergrid.nl

Hans wordt gekenmerkt door een combinatie van ruime managementervaring en inhoudelijke kennis op gebied van Informatie Technologie. Met deze kennis en ervaring is hij uitstekend in staat om richting te geven aan IT organisaties en de verdere ontwikkeling van de IT-voorziening vorm te geven. Daarbij is Hans meerdere keren verantwoordelijk geweest voor het (her)inrichten en stroomlijnen van IT organisaties. De afgelopen jaren heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan met innovatie en business development. In een ideale opdracht voor Hans komen ambitieuze managementvraagstukken, inhoudelijk interessante uitdagingen en een team met gemotiveerde mensen samen.

Jeffrey de Grijs


Jeffrey de Grijs
Associate Partner
jeffrey.de.grijs@intergrid.nl

Jeffrey heeft ruime ervaring in verschillende rollen als consultant, project- en lijnmanager, business development en sales. Hij voegt waarde toe op het snijvlak van business, innovatie en technologie in onderwerpen als E-Business, communicatie, nieuwe media, IoT en digitalisering. Hij signaleert vroegtijdig digitale ontwikkelingen en vertaalt deze naar strategie, doelen en business. Start, versnelt en verbetert initiatieven.

Jeffrey wordt gezien als een ondernemende, pragmatische, hulpvaardige, enthousiaste en betrouwbare persoon met een 'inspire to action' en hands-on mentaliteit. Hij maakt makkelijk contact met mensen en materie en stelt vertrouwen, transparantie en persoonlijke interactie voorop.