Intergrid Associate Partners

Intergrid Associate Partners

Intergrid gelooft in samenwerking en het bundelen van krachten. Door kennis en ervaring te bundelen, kennis en ervaring te delen binnen Intergrid maar ook en juist met onze klanten geloven wij heilig dat we het verschil kunnen maken. In die hoedanigheid heeft Intergrid een Associate Partner programma ontwikkeld waarmee zowel de partners alsmede onze klanten de vruchten hiervan kunnen plukken.

"Samen en met elkaar kunnen wij het verschil maken"
Onze partners zijn beschikbaar en staan klaar om u te helpen


Haydar Zöhre , CEO Intergrid BV


Hans van Egmond
Associate Partner
hans.van.egmond@intergrid.nl

Hans wordt gekenmerkt door een combinatie van ruime managementervaring en inhoudelijke kennis op gebied van Informatie Technologie. Met deze kennis en ervaring is hij uitstekend in staat om richting te geven aan IT organisaties en de verdere ontwikkeling van de IT-voorziening vorm te geven. Daarbij is Hans meerdere keren verantwoordelijk geweest voor het (her)inrichten en stroomlijnen van IT organisaties. De afgelopen jaren heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan met innovatie en business development. In een ideale opdracht voor Hans komen ambitieuze managementvraagstukken, inhoudelijk interessante uitdagingen en een team met gemotiveerde mensen samen.


Jeffrey de Grijs
Associate Partner
jeffrey.de.grijs@intergrid.nl

Jeffrey heeft ruime ervaring in verschillende rollen als consultant, project- en lijnmanager, business development en sales. Hij voegt waarde toe op het snijvlak van business, innovatie en technologie in onderwerpen als E-Business, communicatie, nieuwe media, IoT en digitalisering. Hij signaleert vroegtijdig digitale ontwikkelingen en vertaalt deze naar strategie, doelen en business. Start, versnelt en verbetert initiatieven.
Jeffrey wordt gezien als een ondernemende, pragmatische, hulpvaardige, enthousiaste en betrouwbare persoon met een 'inspire to action' en hands-on mentaliteit. Hij maakt makkelijk contact met mensen en materie en stelt vertrouwen, transparantie en persoonlijke interactie voorop.


Erwin de Jager
Associate Partner
erwin.de.jager@intergrid.nl

Erwin is een manager en bestuurder met veel ervaring van verandervraagstukken op het snijvlak van Business en ICT. In de afgelopen 25 jaar heeft hij een brede kennis opgebouwd van transities binnen de energie- en publieke sector. Zijn expertises liggen vooral op het gebied van IT Management, Programma Management, Operational Excellence, en Digitale Transities. Erwin's persoonlijkheid kenmerkt zich door leiderschap, enthousiasme, creativiteit en resultaatgerichtheid. Hij is een echte teamplayer en is in staat als mensen en organisaties te inspireren door ook eindverantwoordelijkheid te nemen in het bereiken van de gewenste verandering. Erwin is bestuurlijk gelouterd, gericht op samenwerking en hij structureert en implementeert in politiek complexe omgevingen.


Frank Sijbers
Associate Partner
frank.sijbers@intergrid.nl

Frank is een professionele (project) manager voor optimalisatie- en verandertrajecten op het gebied van organisatie, proces en automatisering. Daarbij krijgt hij snel inzicht in en over situaties en omgevingen, brengt hij “orde in de chaos” en zet dingen in beweging. Met deze proces & project recovery aanpak en gevoel voor prioriteit, weet Frank de business te ontzorgen en biedt hij betrouwbare data/informatie en een duurzame ICT ondersteuning.


Ard van den Beukel
Associate Partner
ard.van.den.beukel@intergrid.nl

Ard is een professionele manager die initieert en organiseert in zowel nieuwe als bestaande omgevingen. Hij heeft ervaring met zowel complexe Business/IT implementatie trajecten, Business/IT development trajecten, IT infra trajecten, aanbestedingstrajecten als ook consultancy en interim opdrachten. Oplossend vermogen, organisatie vermogen en gevoel voor de omgeving zijn kernbegrippen die centraal staan bij Ard.
Ard heeft zich als manager ontwikkeld op strategisch, tactisch en operationeel vlak met brede interesse voor verschillende organisatieculturen en hij heeft daarbij oog voor efficiëntie verbeteringen en verbetering van effectiviteit. Hierbij is hij in staat om weerstanden en politiek het hoofd te bieden samen met de mensen in en rondom de organisatie.


Ook Associate Partner worden van Intergrid?
Neem contact op:

info@intergrid.nl of +31 653322040