Intergrid Associate Partners

Intergrid Associate Partners

Intergrid gelooft in samenwerking en het bundelen van krachten. Door kennis en ervaring te bundelen, kennis en ervaring te delen binnen Intergrid maar ook en juist met onze klanten geloven wij heilig dat we het verschil kunnen maken. In die hoedanigheid heeft Intergrid een Associate Partner programma ontwikkeld waarmee zowel de partners alsmede onze klanten de vruchten hiervan kunnen plukken.

"Samen en met elkaar kunnen wij het verschil maken"
Onze partners zijn beschikbaar en staan klaar om u te helpen


Haydar Zöhre , CEO Intergrid BV


Frank Sijbers
Associate Partner
frank.sijbers@intergrid.nl

Professionele (project) manager voor optimalisatie- en verandertrajecten op het gebied van organisatie, proces en automatisering. Daarbij krijg ik snel inzicht in en over situaties en omgevingen, breng ik “orde in de chaos” en zet dingen in beweging. Met deze proces & project recovery aanpak en gevoel voor prioriteit, weet ik de business te ontzorgen, betrouwbare data/informatie en duurzame ICT ondersteuning te bieden.


Hans van Egmond
Associate Partner
hans.van.egmond@intergrid.nl

Een combinatie van ruime managementervaring en inhoudelijke kennis op gebied van Informatie Technologie kenmerken mijn achtergrond. Met deze kennis en ervaring ben ik uitstekend in staat om richting te geven aan IT organisaties en de verdere ontwikkeling van de IT-voorziening vorm te geven. Daarbij ben ik meerdere keren verantwoordelijk geweest voor het (her)inrichten en stroomlijnen van IT organisaties. De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan met innovatie en business development. In een ideale functie komen voor mij een aantal aspecten samen: ambitieuze managementvraagstukken, inhoudelijk interessante uitdagingen en een team met gemotiveerde mensen.


Jeffrey de Grijs
Associate Partner
Jeffrey.de.Grijs@intergrid.nl

Jeffrey heeft ruime ervaring in verschillende rollen als consultant, project- en lijnmanager, business development en sales. Hij voegt waarde toe op het snijvlak van business, innovatie en technologie in onderwerpen als E-Business, communicatie, nieuwe media, IoT en digitalisering. Hij signaleert vroegtijdig digitale ontwikkelingen en vertaalt deze naar strategie, doelen en business. Start, versnelt en verbetert initiatieven. Jeffrey wordt gezien als een pragmatische, hulpvaardige, enthousiaste en betrouwbare persoon met een 'inspire to action' en hands-on mentaliteit.


Ook Associate Partner worden van Intergrid?
Neem contact op:

info@intergrid.nl of +31 653322040


Ook Associate Partner worden van Intergrid?
Neem contact op:

info@intergrid.nl of +31 653322040


Ard van den Beukel
Associate Partner
ard.van.den.beukel@intergrid.nl

Professionele manager die initieert en organiseert in zowel nieuwe als bestaande omgevingen. Ervaring met zowel complexe Business/IT implementatie trajecten, Business/IT development trajecten, IT infra trajecten, aanbestedingstrajecten als ook consultancy en interim opdrachten. Oplossend vermogen, organisatie vermogen en gevoel voor de omgeving zijn kernbegrippen die centraal staan.
Manager die zich ontwikkeld heeft op het strategisch, tactisch en operationeel vlak met brede interesse voor verschillende organisatieculturen (ook internationaal) en oog heeft voor efficiëntie verbeteringen en verbetering van effectiviteit. Hierbij in staat om weerstanden en politiek het hoofd te bieden samen met de mensen in en rondom de organisatie. De laatstgenoemden worden gezien als de belangrijkste schakel tot succes.