Intergrid Team van Professionals

 

 

Geweldige zaken worden nooit door één persoon gedaan.

Ze worden gedaan door een team van professionele mensen.

                                                                                                Steve Jobs.

 

 

 

Associate PartnersIntergrid gelooft in samenwerking en het bundelen van krachten. Door kennis en ervaring te bundelen, kennis en ervaring te delen binnen Intergrid maar ook en juist met onze klanten geloven wij heilig dat we het verschil kunnen maken. In die hoedanigheid heeft Intergrid een Associate Partner programma ontwikkeld waarmee zowel de partners alsmede onze klanten de vruchten hiervan kunnen plukken.

"Samen en met elkaar kunnen wij het verschil maken"
Onze partners zijn beschikbaar en staan klaar om u te helpen

Haydar Zohre
CEO

Lokman Yuksel

Associate Partner
Lokman.Yuksel@Intergrid.nl

Lokman heeft meer dan 10 jaar ervaring in de energiewereld met name in de energietechniek en management.  Zijn kracht en passie zit voornamelijk in emissie vrije energietechnologieën en duurzame oplossingen.
 

Dankzij zijn professionele internationale ervaring in project- / bedrijfsvoering en sales management, leidde hij operationele projecten en was hij betrokken bij strategische managementbeslissingen om de commerciële doelstellingen te behalen en heeft bijgedragen aan de uitbreiding van het bedrijf.
 

De afgelopen acht jaar heeft hij diverse rollen vervuld in de eMobility branche en heeft hij grote verantwoordelijkheden om de laadinfrastructuur succesvol te bouwen en te exploiteren.
 

In zijn projecten gebruikt Lokman klassieke en agile methoden en voegt deze twee methoden samen om te slagen en de projectdoelstellingen te behalen.

Daarnaast heeft Lokman uitzonderlijke en moderne leiderschapsvaardigheden om zijn team te stimuleren met moderne managementmethoden om uitstekende resultaten te behalen.

Dien Ramnandanlall

Associate Partner
Dien.ram@intergrid.nl

Dien is een general manager pur sang. Na enkele diverse studies is hij gevormd door de grote variatie in werkvelden, opdrachten en adviestrajecten. Hij heeft zich bewezen in onder andere techniek, legal, commercie, finance, marketing, portfolio-/programma- en projectmanagement in zeer uiteenlopende business projecten en diverse managementfuncties.
 

Het is deze diversiteit die kenmerkend is voor Dien: breed georiënteerd, overstijgende visie, tactvol, analytisch sterk, natuurlijk leider, maakt associaties en legt verbanden die steevast strategische meerwaarde biedt op directieniveau. Dien heeft een passie voor het oplossen van complexe problemen, is creatief in de oplossingen, is in staat de moeilijke en uitdagende vragen te stellen aan directies en biedt de rust en vertrouwen die noodzakelijk is voor de opbouw en het behoud van zakenrelaties.